Sinterklaas bij Pi!

2

Sinterklaas was in het land! Dat was een feestelijke en gezellige periode met intochten, lekkernijen, liedjes en cadeautjes. Ook bij Kinderdagverblijf Pi hebben we een gezellige sinterklaastijd gehad.

Er zijn pepernoten gebakken, prachtige knutselwerkjes gemaakt, er zijn schoenen gezet (en gevuld) en we hebben een pietenparcours gedaan. We kunnen hieruit opmaken dat er goede hulppietjes bij Kinderdagverblijf Pi aanwezig zijn!

Naast alle gezellige activiteiten hebben de kinderen een kleurplaat mogen maken. De drie mooiste kleurplaten mochten een presentje in ontvangst nemen: een echte pietenmuts met naam!

Op 3 december en op 5 december waren er verschillende activiteiten te doen op de vestiging Hanzeland. Ouders mochten samen met de kinderen deelnemen aan de activiteiten. Dit is was een geslaagde ochtend! Op 5 december heeft Sinterklaas met zijn pieten een bezoek gebracht aan de vestiging Hanzeland en de vestiging Oosterenk. De ouders mochten hierbij ook aanwezig zijn. We hebben samen liedjes gezongen en.. er zijn cadeautjes uitgedeeld aan de kinderen.

We hebben een fijne sinterklaastijd gehad en we kijken uit naar de gezelligheid rondom kerst!