Sluiting kinderdagverblijf Pi

Naamloos

Vanaf woensdag 16 december 2020 tot 19 januari 2021 moet kinderdagverblijf Pi helaas de deuren sluiten en zijn wij alleen geopend voor noodopvang. Dit betekent dat wij alleen opvang mogen bieden aan ouders die werken in cruciale beroepen. Het is een vervelende situatie en wij gaan er het beste van maken, het kan niet anders. De druk op de zorg kan niet verder toenemen.

Houd onze social mediakanalen in de gaten voor verdere ontwikkelingen.

Facebook: Kinderdagverblijf Pi
Instagram: @KinderdagverblijfPi
LinkedIn: Kinderdagverblijf Pi

Voor alle ouders/verzorgers van kinderdagverblijf Pi worden de berichten met de meest actuele informatie via de mail verstuurd jullie verstuurd. Via de mail ontvangen jullie meer informatie over hoe de opvang nu verder vormgegeven gaat worden.

Aan ouders/verzorgers van kinderdagverblijf Pi wordt gevraagd om op elke werkdag voor 11:00 uur jullie aanvraag voor noodopvang voor de volgende werkdag door te geven in Bitcare. Dit geldt voor ouders/verzorgers in een cruciaal beroep.

Voor vragen bel naar de vestigingen.

Hanzeland: 038 767 6011
Oosterenk: 038 852 0096

Hou vol, samen staan we sterk!