Oosterenk

Tel 038 852 00 96

Hanzeland

Tel 038 767 60 11

Flexibele kinderopvang in Zwolle

Kinderdagverblijf Pi is jouw flexibele kinderopvang in Zwolle! Wij begrijpen als geen ander hoe druk en hectisch het leven van een ouder met een klein kind kan zijn. Je hebt al zoveel om rekening mee te houden; je werk, afspraken, verplichte deadlines. Het is dan ook prettig om te weten dat je qua kinderopvang bij ons veel vrijheid hebt! Jij beslist als ouder namelijk hoeveel uur je jouw kind bij ons wilt brengen. Bijvoorbeeld 25 uur!

Bij Kinderdagverblijf Pi in Zwolle werken we van 08.00 uur in de ochtend tot 18.00 uur in de avond. Dit geeft jou ook ruim de tijd om bijvoorbeeld voor of na het werk jouw kind langs te komen brengen. En mocht er nu iets veranderen in je rooster? Dan kun je dit nog een week voorafgaande aan ons doorgeven. Geen enkel probleem. Zo flexibel zijn wij!

Kleinschalige kinderopvang in Zwolle

Wij zijn een kleinschalige kinderopvang in Zwolle. De kinderen die bij ons opgevangen worden, worden daardoor gezien als uniek persoon; niet als nummertje! De belevingswereld van jouw kind staat bij ons dan ook centraal. Kinderdagverblijf Pi in Zwolle vindt het erg belangrijk dat jouw zoon of dochter zijn of haar eigen talenten ontdekt. Wij dienen hierbij als stimulans.

Ons ervaren team van medewerkers verandert zelden, dit zorgt voor continuïteit richting de kinderen. Op deze manier kunnen zij vertrouwd raken met de gezichten en voelen ze zich écht veilig! Om te zorgen dat jij je als ouder ook gerust kunt stellen, werken wij op onze flexibele kinderopvang in Zwolle Stadshagen met de app Bitcare.

Dagelijks worden de activiteiten van de kinderen vastgelegd op een iPad. Hierdoor weten wij, maar ook jij wat de dagelijkse gang van zaken is op onze locatie(s). Mocht je dit graag willen, dan kunnen we ook foto’s van jouw kind met je delen.

Inschrijven bij onze flexibele kinderopvang in Zwolle!

Bij onze flexibele kinderopvang in Zwolle doet het er niet toe uit welke wijk jouw kind komt! Of dit nu Zwolle-Zuid, Stadshagen of Aalanden is! Jij en jouw kind zijn altijd van harte welkom bij Kinderdagverblijf Pi. Ben je enthousiast geworden? Dan kun je jouw kind hier direct inschrijven! Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen in dien je vragen hebt of een kennismakingsgesprek wilt!

Contact opnemen