Oosterenk

Tel 038 852 00 96

Hanzeland

Tel 038 767 60 11

Flexibel kinderdagverblijf in Zwolle?

Wanneer je op zoek bent naar een flexibel kinderdagverblijf in Zwolle, dan ben je bij Kinderdagverblijf Pi altijd welkom! Flexibiliteit is wat ons uniek en onderscheidend maakt. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat het leven van een ouder tegenwoordig onwijs druk en hectisch kan zijn. Daarom passen we ons graag aan, aan jou. Of je nu een kinderdagverblijf zoekt in de wijk Stadshagen, Holtenbroek, Aalanden, Vechtlanden of Berkum; wij staan voor je klaar.

Bij onze KDV in Zwolle kun je zelf kiezen voor hoeveel uur per maand je jouw kind naar ons brengt. Is dit bijvoorbeeld 25 uur? Dan is dat prima! Je beslist zelf welk uur je jouw kind komt brengen. Wijzigt een week voorafgaande nog iets in je rooster? Dan kun je dit gerust doorgeven.

Hét kinderdagverblijf in Zwolle voor alle wijken!

Wij zijn er als kinderdagverblijf in Zwolle voor iedereen. Het maakt voor ons dan ook niet uit, uit welke wijk je komt. Of dit nu de wijk Stadshagen, Holtenbroek, Aalanden, Vechtlanden of Berkum is. Als kinderdagverblijf in Zwolle-Zuid zijn wij geopend vanaf 06.30 uur in de ochtend tot 19.00 uur in de avond. Hiermee passen we ons goed aan, aan de diverse werktijden die jij kunt hebben.

Geef gerust wekelijks je rooster aan ons door! Het is mogelijk om per uur opvang bij ons af te nemen. Dat maakt ons flexibel!

Onze diensten als KDV in Zwolle

Als kinderdagverblijf in Zwolle kun je bij ons voor vele diverse diensten terecht. Heb je bijvoorbeeld een peuter? Kies dan voor ons peuterarrangement. Twee keer per week kan jouw peuter bij ons komen spelen en leren. Op een leuke manier wordt jouw kind uitgedaagd om zich te ontwikkelen en zich voor te bereiden op de basisschool.

Daarnaast beschikken wij ook over een kinderdagverblijf, een peuterspeelzaal en een dagopvang. Ben je benieuwd hoe het met jouw kind vergaat tijdens een dagje op ons Kinderdagverblijf in Zwolle? Daarvoor hebben wij de app Bitcare in het leven geroepen!

Met deze app leggen onze pedagogische medewerkers dagelijks de activiteiten van de kinderen vast op een iPad. Wanneer je dit graag wilt, kunnen er ook foto’s gedeeld worden. Hierdoor krijg jij een actueel beeld van de dagelijkse gang van zaken op onze locatie(s).

Onze medewerkers

Bij Kinderdagverblijf Pi werken we met een vast team bestaande uit professionals en ervaren pedagogische medewerkers. Ondanks onze flexibiliteit, hechten wij veel waarde aan continuïteit richting de kinderen. Daarom wisselen wij zelden van medewerkers. Zo raakt jouw kind vertrouwd met ons team en voelen ze zich zo veilig mogelijk!

kinderdagverblijf Pi Kinderdagverblijf Pi

Wij zijn jouw Kinderdagverblijf in Zwolle!

Ben je enthousiast geworden over ons flexibele Kinderdagverblijf in Zwolle? Wij heten je van harte welkom. Neem gerust contact met ons op. Zo kun je een kennismakingsgesprek aanvragen. Je kunt je ook direct inschrijven!

Contact opnemen