Oosterenk

Tel 038 852 00 96

Hanzeland

Tel 038 767 60 11

Flexibele peuterspeelzaal in Zwolle

Ben je op zoek naar een goede peuterspeelzaal in Zwolle? Je hoeft dan niet meer verder te zoeken! Bij Kinderdagverblijf Pi zijn jij en je kind van harte welkom. Onze gedegen opgeleide medewerkers begeleiden jouw peuter optimaal. Op een leuke manier wordt jouw zoon of dochter uitgedaagd om zichzelf te ontwikkelen en goed voor te bereiden voor de basisschool.

Kinderdagverblijf Pi kinderdagverblijf Pi

Wij werken met een vast team aan medewerkers, waarin zelden gewisseld wordt. Op deze manier leren de peuters de gezichten al snel te herkennen en kunnen ze zich vertrouwd bij ons voelen. Als opvang werken wij voor de diverse wijken die Zwolle breed is. Of u nu een Peuterspeelzaal in Zwolle Zuid of een Peuterspeelzaal in Zwolle Berkum zoekt!

Wij hebben al veel kinderen mogen verwelkomen uit bijvoorbeeld de wijken Marsweteringlanden, Schelle, Ittersum of Soestweteringlanden.

Dé flexibele peuterspeelzaal in Zwolle!

Als peuterspeelzaal in Zwolle zijn wij onwijs flexibel; dit is wat ons uniek maakt. Jij beslist als ouder namelijk zelf wanneer je jouw peuter naar onze peuterspeelzaal in Zwolle Aalanden brengt. Hiermee passen wij ons goed aan, aan jouw schema. Want tegenwoordig is ons leven hectisch, druk en snel. Het is dan wel prettig te weten dat wij als peuterspeelzaal meedenken in jouw rooster. Komt hier onverwachts een wijziging in? Dan kun je dit nog een week van te voren aan ons doorgeven.

Wij dienen onder meer als Peuterspeelzaal in Zwolle Aalanden, als Peuterspeelzaal in Zwolle Assendorp.

Jouw peuter centraal bij onze peuterspeelzaal in Zwolle

Bij Kinderdagverblijf Pi staat jouw peuter centraal, want ieder kind is uniek! Wij vinden zijn of haar beleving erg belangrijk en dit nemen we dan ook goed mee in onze begeleiding, opvoeding én in het bieden van de juiste zorg. Jouw kind heeft bij onze peuterspeelzaal in Zwolle alle tijd om zichzelf te ontwikkelen. Wij dienen hierbij als stimulans.

Het is onze grote wens om jouw peuter te helpen in het groeien en ontdekken van zijn of haar eigen talenten. Uiteraard ben jij als ouder razend benieuwd naar hoe het jouw peuter vergaat op onze Peuterspeelzaal in Zwolle Berkum. Dit kun je gewoon volgen!

 

Wij werken namelijk met de app Bitcare. Onze medewerkers leggen dagelijks de activiteiten van de kinderen vast op een iPad. Deze kunnen met de ouders gedeeld worden, evenals foto’s van jouw kind.

Jij krijgt zo een actueel beeld van de dagelijkse gang van zaken op onze locatie(s)!

Schrijf je gelijk in!

Ben jij enthousiast geworden over onze Peuterspeelzaal in Zwolle? Je kunt je hier direct bij ons inschrijven! Je kunt uiteraard ook meer informatie opvragen, bijvoorbeeld over wat andere ouders uit de wijken Marsweteringlanden, Schelle, Ittersum of Soestweteringlanden van Kinderdagverblijf Pi vinden.

Wij nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen