Oosterenk

Tel 038 852 00 96

Hanzeland

Tel 038 767 60 11

Flexibele, standaard opvang of een combinatie.

Kinderdagverblijf Pi is op werkdagen geopend van 06.30 uur tot 19.00 uur. Pi biedt kinderopvang op maat.

Werk je met een flexibel rooster of een vast rooster?Kinderdagverblijf Pi biedt de mogelijkheid om flexibel een urentegoed per maand af te nemen. Deze kun je naar eigen behoefte inzetten. Hiervoor voer je wekelijks, uiterlijk op woensdag, in de app BITCARE je weekrooster in voor de daarop volgende week. De minimale afname die hiervoor geldt is 25 uur per maand.

Daarnaast kun je bij Kinderdagverblijf Pi aangeven hoeveel uur kinderopvang je standaard per dag nodig hebt en op welke dagen dit is. Met deze vorm van opvang heb je de mogelijkheid om je dagen te ruilen binnen een periode van een maand.

Je kunt vaste met flexibele kinderopvang combineren, kortom kinderopvang die bij jouw thuis- en werkschema past.

Werk je met een flexibel rooster? Iedere periode verschillend? Overleg wat de meest gunstige kinderopvangvorm hiervoor is.

Rondleiding aanvragen
KEIK Pi (14)
pagina-tekst-2

Voorbeeld kinderopvang per uur

Je werkt van 8.30 tot 14.30 uur en je wilt kinderopvang van 8.0 tot 15.00 uur. Andere kinderopvangorganisaties rekenen hiervoor veelal hele dagen van 10 tot 11 uur. Kinderdagverblijf Pi biedt de mogelijkheid alleen de werkelijke uren af te nemen, in dit geval 7 uur. Wij vinden het belangrijk dat ouders en kinderen samen zijn wanneer ze dit verkiezen en het mogelijk is.

Ons uurtarief

Wij hanteren een uurtarief van € 9,46 voor standaard kinderopvang. Voor flexibele opvang bedraagt het uurtarief € 9,97. Dit is inclusief uitstapjes, luiers, brood, fruit, flesvoeding, groente en tussendoortjes.
Na de aanmelding van je kind ontvang je van ons een overzicht van de kosten per maand. Dit overzicht kun je gebruiken voor de belastingdienst om maandelijks de toeslag te ontvangen. De tegemoetkoming die je via de Belastingdienst ontvangt, is afhankelijk van je inkomen en, indien van toepassing, van het inkomen van je partner. Een berekening hiervan kun  je op de website van de belastingdienst via deze link maken. Er wordt gevraagd om het (verzamel)inkomen, het uurtarief van de opvang en de contracturen van de partner die het minst aantal uren werkzaam is.

Het LRK-nummer van Kinderdagverblijf Pi is:

Vestiging Oosterenk: 188436674

Vestiging Hanzeland: 202507713