Home   ›   Kinderopvang per uur

Flexibele opvang

Werk je met een flexibel rooster, parttime, tijdelijk met een ander rooster? Wij bieden opvang op maat!

Voor ouders met flexibele werktijden biedt Pi een opvangmogelijkheden afgestemd op jullie situatie. Je kunt een urentegoed per maand afnemen. Dit urentegoed kan naar eigen opvangbehoefte, gedurende dezelfde maand ingezet worden.
Het aantal uur dat je in het contract wilt opnemen kun je aangeven bij de start van de opvang.
Dit is de basis van de plaatsingsovereenkomst die we met elkaar overeenkomen.

Via onze app Bitcare geef je als ouder uiterlijk op de woensdag door welke opvanguren je de week erop wilt afnemen.  Tussen 9.00 en 16.00 uur kunnen hele uren opvang worden afgenomen, vóór 9.00 uur en ná 16.00 uur kan je ook per half uur afnemen. Wanneer je de uren uiterlijk op woensdagavond doorgegeven hebt voor de week daarna dan heb je een garantie over opvangmogelijkheden op het aangevraagde moment. Wij vragen jullie minimaal 25 uur per maand te komen bij het kindcentrum. Het is belangrijk dat een kind zich vertrouwt en veilig voelt binnen het kindcentrum en daarom er met regelmaat is. Daarnaast vragen wij ook om de opvang minimaal 3 uur aaneengesloten te laten zijn. Anders wordt het moment zo kort en dan ontbreekt de tijd om samen iets te ondernemen.

Voor flexibele opvang bedraagt het uurtarief € 11,62. Dit is inclusief uitstapjes, luiers, brood, fruit, flesvoeding, groente en tussendoortjes.

Voorbeeld kinderopvang per uur

Je werkt van 8:30 tot 14:30 uur en je wilt daarom kinderopvang van 8:00 uur tot 15:00 uur. Je plant daarom via de app deze uren in. Andere kinderopvangorganisaties rekenen hiervoor veelal hele dagen van 10 tot 11 uur op een dag. Kindcentrum Pi biedt de mogelijkheid alleen de werkelijke uren af te nemen, in dit geval 7 uur. Wij vinden het belangrijk dat ouders en kinderen samen zijn wanneer ze dit in hun ritme zo uitkomt en het mogelijk is. Daarnaast willen we graag meedenken met ouders om een jong gezin en werk goed met elkaar te kunnen combineren. Je kunt ook altijd telefonisch contact zoeken wanneer je de opvang hebt aangevraagd en je wilt nog graag wat wijzigen.

Er is een mogelijkheid om standaard opvang te combineren met flexibele opvang.
Overleg wat de meest gunstige kinderopvangvorm voor jou is.

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van Kindcentrum Pi?
Vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Contact

Locatie Oosterenk

Dokter van Deenweg 13A
8025 BP Zwolle
T. 038 852 0096
E. oosterenk@kindcentrumpi.nl
KVK: 55390447

Locatie Hanzeland

Zuiderzeelaan 15
8017 JV Zwolle
T. 038 767 6011
E. hanzeland@kindcentrumpi.nl
KVK: 55390447