Oosterenk

Tel 038 852 00 96

Hanzeland

Tel 038 767 60 11

Vestiging Hanzeland

Op Hanzeland, in de nabijheid van het station aan de ringweg, nabij het centrum en vlak bij de A28 vind je kinderdagverblijf Pi Hanzeland. Ook vanuit Hattem dichtbij en dicht goed bereikbaar op de route naar je werk in Zwolle.

Het kinderdagverblijf is prachtig ingericht, warm, huiselijk en gezellig. In de bijzonder grote groepsruimten kunnen kinderen zich volop uitleven en is er rust voor baby’s. De inrichting stimuleert op iedere leeftijd de ontwikkeling van het kind. De buitenspeelplaats maar ook de grote speelhal geven de mogelijkheid om bij goed en slecht weer ‘buiten’ te spelen.

De omgeving van kinderdagverblijf Pi zorgt ervoor dat je kind wordt uitgedaagd om te spelen en te ontdekken. Vanaf het moment dat je kind binnenkomt zal het de dag bij Kinderdagverblijf Pi Hanzeland enthousiast kunnen beginnen.

Rondleiding aanvragen

De inrichting stimuleert de ontwikkeling!

Kinderdagverblijf Pi Hanzeland bestaat uit 4 grote groepsruimten en een prachtige grote speelhal. Op de groepen Kiki, Puk en Lola spelen de jongste kinderen tot 3 jaar en op peutergroep Borre de kinderen van 3 tot 4 jaar. Je kind heeft een eigen groep waar het elke dag wordt opgevangen.

De groepen kennen verschillende speelhoeken waar kinderen samen of soms ook even alleen kunnen spelen. Voor baby’s is er een rustige plek van waaruit ze alles kunnen volgen wat er om hen heen gebeurt. Kinderen worden mede door de inrichting gestimuleerd om steeds weer nieuwe dingen te ontdekken en het speelgoed op verschillende manieren te gebruiken. In de fantastische grote speelhal hebben  baby’s een veilige plek tussen de  spelende dreumesen en peuters. De hal  kent ook een prachtige schminktafel een grote verkleedkist en ruimte voor balspelen. En er is voldoende ruimte om in de hal met elkaar te gymmen, muziek te maken en samen te dansen.

Aansluitend aan onze speelhal ligt onze buitenruimte. Bij mooi weer als de deuren open staan lopen binnen- en buitenruimte vloeiend in elkaar over.

Via de onderstaande link is het meest recente inspectierapport vanuit de GGD voor de locatie Hanzeland in te zien.

2

Vestigingsmanager Kinderdagverblijf Pi Hanzeland

Graag stel ik mij aan jullie voor, mijn naam is Grietje Fieten.

Op het moment van aanmelden tot het moment dat jullie kind 4 jaar wordt kun je bij mij terecht voor alle vragen rondom de opvang bij Kinderdagverblijf Pi. Hierbij kun je denken aan een wijziging in je opvangcontract of een inhoudelijke vraag over het beleid. Kinderdagverblijf Pi vindt goed contact met ouders belangrijk waarbij presentie en aandacht centraal staan.

Ik ben bereikbaar via: g.fieten@kindcentrumpi.nl en telefonisch via: 038-7676011

Ik hoop jullie snel te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,

Grietje Fieten

Grietje Fieten