Home   ›   Vestiging Hanzeland

Vestiging Hanzeland

De vestiging Kindcentrum Pi Hanzeland ligt dichtbij het station Zwolle aan de ringweg en vlak bij het centrum en de A28. Ook vanuit verdere omgeving is Kindcentrum Pi goed te bereiken op de route naar je werk.

Het kindcentrum is sfeervol ingericht, warm, huiselijk en gezellig.

Er zijn vier groepen beschikbaar voor de kinderen.  De groepsruimten zijn groot en de kinderen kunnen zich volop uitleven en is er rust voor baby’s. De inrichting stimuleert op iedere leeftijd de ontwikkeling van het kind. De groepen hebben verschillende hoeken waarin kinderen kunnen spelen. Kinderen worden door de inrichting gestimuleerd om steeds weer nieuwe dingen te ontdekken en het speelgoed op verschillende manieren te gebruiken. In de ruimtes hebben baby’s een vellige plek tussen de spelende dreumesen en peuters.

Op de groepen Kiki, Puk en Lola spelen de jongste kinderen van nul tot drie jaar. Borre is een peutergroep, daar spelen de kinderen van drie tot vier jaar. Je kind krijgt een eigen groep waar het de hele dag kan zijn.

In de centrale speelhal is het mogelijk om te gymmen, muziek te maken en te dansen. Aansluitend aan de speelhal ligt de buitenruimte. Bij mooi weer gaan de deuren open en lopen de binnen- en buitenruimte vloeiend in elkaar over.

Er is een natuurontdektuin waar kinderen heerlijk buiten kunnen spelen.
De tuin is ingericht met natuurlijke materialen. Het beleven van de natuur stimuleert de ontwikkeling op alle gebieden en het geeft rust en ontspanning voor de kinderen.

De sfeer van het kindcentrum  zorgt ervoor dat je kind wordt uitgedaagd om te spelen en te ontdekken. Vanaf het moment dat je kind binnenkomt zal het de dag bij kindcentrum Pi Hanzeland enthousiast kunnen beginnen.

Benieuwd geworden naar de sfeer van Kindcentrum Pi? Vraag vrijblijvend een rondleiding aan.

Het LRK-nummer van Kindcentrum Pi Hanzeland is 202507713
Het meest recente inspectierapport vanuit de GGD voor de locatie Hanzeland is hier te zien.

Vestigingsmanager

Mijn naam is Marielle de Weerd, de vestigingsmanager van Kindcentrum Pi Hanzeland. Graag kom ik met jullie in contact zodat ik de vestiging Hanzeland aan jullie kan laten zien. Vanaf het moment dat je binnenstapt bij ons tot het moment dat je afscheid neemt van Kindcentrum Pi ben ik bereikbaar voor al je vragen. Wij streven naar een goed en persoonlijk contact met ouders waarbij presentie en aandacht centraal staat.

Samen met het team van pedagogisch medewerkers zorgen wij ervoor dat je kind mag opgroeien in een vertrouwde en uitdagende omgeving. Als jouw kind aan het einde van de dag het kindcentrum verlaat met een glimlach, dan is onze dag compleet!

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Neem gerust contact op met mij. Ik ben bereikbaar via m.deweerd@kindcentrumpi.nl en telefonisch via 038-7676011.

Ik hoop jullie met veel plezier te mogen ontvangen op de vestiging Hanzeland!

Met vriendelijke groet,

Marielle de Weerd

Contact

Locatie Oosterenk

Dokter van Deenweg 13A
8025 BP Zwolle
T. 038 852 0096
E. oosterenk@kindcentrumpi.nl
KVK: 55390447

Locatie Hanzeland

Zuiderzeelaan 15
8017 JV Zwolle
T. 038 767 6011
E. hanzeland@kindcentrumpi.nl
KVK: 55390447