Oosterenk

Tel 038 852 00 96

Hanzeland

Tel 038 767 60 11

Vestiging Oosterenk

In de buurt van de Isala Kliniek, nabij het centrum en de A28 is Kinderdagverblijf Pi Oosterenk gevestigd. Je vindt ons daar in het businesscentre Oosterenk.

Het kinderdagverblijf heeft prachtige grote groepsruimten en een huiselijke en warme sfeer. Alle omgevingsfactoren die van belang zijn om de belevingswereld en daarmee de ontwikkeling van je kind te vergroten en te stimuleren zijn aanwezig.

Genieten van de natuur ontdektuin buiten, de overdekte buitenspeelplaats bij slecht weer of spelen in de grote speelhal, het is allemaal mogelijk. Bij binnenkomst van het kinderdagverblijf moet ieder vol enthousiasme de dag beginnen, dat is ons motto. Uitgedaagd worden tot spelen en ontdekken staat bij ons centraal.

Rondleiding aanvragen

5oost

De inrichting stimuleert de ontwikkeling!

Kinderdagverblijf Pi – Oosterenk bestaat uit 5 groepsruimten waar maximaal 12 tot 16 kinderen opgevangen worden. Je kind heeft een eigen groep waar je elke dag naar toe kunt gaan.

Bij groep Ollie, Lila en Pip spelen kinderen in de leeftijd van 0- 3 jaar en ervaren samen een leuke dag. Daarnaast kennen we de peutergroep Billy voor 3 tot 4 jaar. Peuters worden bij Billy al voorbereidt op het gaan naar de basisschool, iedere dag starten we bijvoorbeeld al met een kringgesprek!

Er is ook een groep beschikbaar waar opvang wordt geboden door specialistische kinderopvang De Schavuiten: www.deschavuiten.nl
Kinderen met een verpleegkundige hulpvraag kunnen hier terecht.

De  groepsruimten van Pi bieden verschillende speelhoeken welke ervoor zorgen dat je kind gericht tot spel komt en steeds weer iets nieuws ontdekt. Hier kan het zich verstoppen of daar even lekker tot rust komen met een spel aan tafel.

Bij Kinderdagverblijf Pi is een  grote speelhal  beschikbaar voor de kinderen om te fietsen en te rennen over het  verkeersplein  Een tafel voor activiteiten en een podium om  toneelstukjes op te voeren maken de speelhal compleet. Ook is er een speciaal gymhoekje beschikbaar.

De natuurontdektuin

Het is genieten in de prachtige natuur-ontdektuin bij Kinderdagverblijf Pi  Oosterenk. Op deze manier willen wij kinderen in contact brengen met de natuur.

Alle speelelementen bestaan uit natuurlijke materialen. Natuurbeleving heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van je kind. Ontdekken wat er in de verschillende seizoenen in de tuin groeit en bloeit. En leren wat er mogelijk is met verschillende materialen.

Bij slecht weer kan er gebruik gemaakt worden van de speelplek op het overdekte balkon.

foto natuurontdektuin 3

De vestigingsmanager

Mijn naam is Karlijn Roeten, de vestigingsmanager van Kindcentrum Pi Oosterenk. Graag kom ik met jullie in contact zodat ik met veel plezier de vestiging Oosterenk aan je kan laten zien. Vanaf het moment dat je binnenstapt bij Pi Oosterenk tot het moment dat je afscheid neemt van ons kindcentrum ben ik bereikbaar voor al je vragen. Wij streven naar een goed en persoonlijk contact met ouders waarbij presentie en aandacht centraal staat.

Samen met onze pedagogisch medewerkers zorgen wij ervoor dat je kind mag opgroeien in een vertrouwde en uitdagende omgeving. Als jouw kind aan het einde van de dag het kindcentrum verlaat met een glimlach, dan is mijn dag compleet!

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Neem gerust contact op met mij.

Ik hoop jullie met veel plezier te mogen ontvangen op de vestiging Oosterenk!

Met vriendelijke groet,

Karlijn Roeten

k.roeten@kindcentrumpi.nl

038-8520096

Rondleiding aanvragen