Home   ›   Vestiging Oosterenk

Vestiging Oosterenk

De vestiging Oosterenk van Kindcentrum Pi is te vinden nabij het Isala Kliniek, het centrum en de A28. Wij zijn gevestigd in het businesscentre Oosterenk. Kindcentrum Pi Oosterenk heeft prachtige grote groepsruimtes die een huiselijke en warme sfeer uitstralen. Alle omgevingsfactoren die van belang zijn om de belevingswereld en de ontwikkeling van je kind te vergroten en te stimuleren zijn aanwezig.

Genieten van de natuur ontdektuin buiten, de overdekte buitenspeelplaats bij slecht weer of spelen in de grote speelhal, het is bij Pi Oosterenk allemaal mogelijk. Uitgedaagd worden tot spel en vrij ontdekken staat bij ons centraal.

Bij Kindcentrum Pi Oosterenk zijn er vijf groepsruimtes waar maximaal zestien kinderen op een dag opgevangen kunnen worden. Wij bieden flexibele opvang, dit betekent niet dat je kind elke dag op een andere groep speelt. Je kind krijgt een eigen groep waarin het zich kan ontplooien door de vertrouwensband die het opbouwt met de vaste pedagogisch medewerkers van een groep.

Op de groepen Ollie, Lila en Pip spelen de jongste kinderen van nul tot drie jaar. Daarnaast is er groep Billy. Groep Billy is een peutergroep waar de kinderen spelen van drie tot vier jaar. Op groep Billy worden de peuters voorbereidt op het gaan naar de basisschool. We starten bijvoorbeeld iedere dag met een kringgesprek.

De groepsruimten van Pi bieden verschillende speelhoeken welke ervoor zorgen dat je kind gericht tot spel komt en steeds weer opnieuw ontdekt. Bij Pi Oosterenk is een grote speelhal beschikbaar voor de kinderen om te fietsen en te rennen. Buiten is een prachtige natuur ontdektuin waar de kinderen in contact worden gebracht met de natuur. De speelelementen bestaan uit natuurlijke materialen. Samen met zijn of haar vriendjes is er de mogelijkheid om te ontdekken waar er in de verschillende seizoenen in de tuin groeit en bloeit.

Benieuwd geworden naar de sfeer? Vraag vrijblijvend een rondleiding aan

Het LRK-nummer van Kindcentrum Pi Oosterenk is: 188436674
Het inspectierapport van de GGD is hier te raadplegen.

Naast deze vier groepen is de vijfde groep beschikbaar voor het verpleegkundige kinderdagverblijf De Schavuiten. De Schavuiten biedt opvang aan kinderen met een verpleegkundige hulpvraag. Op de website van de Schavuiten vind je meer informatie over de gespecialiseerde zorg die zij bieden: www.deschavuiten.nl 

De vestigingsmanager

Mijn naam is Chris van de Velde-Aanstoot, vestigingsmanager van Kindcentrum Pi Oosterenk. Graag kom ik met jullie in contact zodat jullie een indruk op kunnen doen van de vestiging Oosterenk. Vanaf het moment dat je binnenstapt bij Pi Oosterenk tot het moment dat je afscheid neemt ben ik bereikbaar voor al je vragen. Wij streven naar een goed en persoonlijk contact met ouders waarbij presentie en aandacht centraal staat. We hebben geen centraal bureau op afstand, we kennen graag de ouders met wie we in contact staan persoonlijk. Zodat we de juiste afstemming voor jullie situatie kunnen bieden en zoeken.

Samen met het team van pedagogisch medewerkers zorgen wij ervoor dat je kind mag opgroeien in een vertrouwde en uitdagende omgeving. Als jouw kind aan het einde van de dag het kindcentrum verlaat met een glimlach, dan is onze dag compleet!

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Neem gerust contact op met mij. Ik ben bereikbaar via c.vandevelde@kindcentrumpi.nl en telefonisch via 038-8520096

Ik hoop jullie met veel plezier te mogen ontvangen op de vestiging Oosterenk!

Met vriendelijke groet, Chris van de Velde-Aanstoot

Contact

Locatie Oosterenk

Dokter van Deenweg 13A
8025 BP Zwolle
T. 038 852 0096
E. oosterenk@kindcentrumpi.nl
KVK: 55390447

Locatie Hanzeland

Zuiderzeelaan 15
8017 JV Zwolle
T. 038 767 6011
E. hanzeland@kindcentrumpi.nl
KVK: 55390447