Ook met een allergie of intolerantie van harte welkom bij Kindcentrum Pi!

Home   ›   Ook met een allergie of intolerantie van harte welkom bij Kindcentrum Pi!

Kindcentrum Pi vindt het belangrijk om kinderen een plek te bieden die allergieën of intoleranties hebben. Graag denken wij met ouder(s) mee om het dieet tijdens het verblijf bij het Kindcentrum op een goede manier mogelijk te maken. Wij houden rekening in de bereiding van het eten en drinken zodat er geen kruisbesmetting ontstaat. Er zijn meerdere kinderen bij het kindcentrum met allergieën en intoleranties. Wij zorgen graag voor de inkoop van producten die passen bij het dieet. Tijdens het intakegesprek wordt dit overlegt met ouders en ook bespreekt de mentor van je kind dit met ouder(s).

Danielle Weitkamp, directeur van Kindcentrum Pi heeft een dochter met een intolerantie. Je weet dan van dichtbij hoe je als ouder in de eerste jaren zoekt naar de oorzaak en welke zorgen dit geeft. En wat is het dan fijn als er begeleiding volgt om hiermee te kunnen leven en goed op te kunnen groeien. En wanneer er ook rekening gehouden wordt met allergieën en intoleranties bij het Kindcentrum is dat een hele geruststelling!

Kindcentrum Pi sponsort het Glutenvrije festival op zaterdag 25 mei 2024. Neem ook eens een kijkje op de website van NCV:

https://www.ncv.nl/glutenvrij-festival

Deel dit bericht: