Workshopavond bij Kindcentrum Pi

Home   ›   Workshopavond bij Kindcentrum Pi

Op woensdagavond 15 mei 2024 heeft er een leuke en leerzame workshopavond plaatsgevonden bij Kindcentrum Pi. Alle ouders zijn uitgenodigd voor de mogelijkheid om gedurende twee rondes een workshop te volgen. Er waren drie mogelijkheden om uit te kiezen:

Workshop: Goed leren slapen door Slaapkops
Om goed te kunnen groeien en ontwikkelen is slaap nodig. Tijdens de slaap herstelt het lichaam en verwerkt het kind de dag. Doordat het lichaam en geest zich herstelt, kan het verder groeien en ontwikkelen. Het is daarom ook erg belangrijk om goed te kunnen slapen. Sommige baby’s en kinderen hebben moeite met in slaap komen of worden vaak wakker in de nacht. Dat is helemaal niet zo gek, want slapen is een vaardigheid die je moet leren! 

Workshop: EHBO door Top EHBO
De belangrijkste handelingen bij ongelukken die rondom huis en tuin kunnen gebeuren zijn besproken. Het is fijn voor ouders om te weten wat je kunt doen bij deze ongevallen. Dat geeft een stuk meer zekerheid

Workshop: Positive discipline
‘Positive Discipline’ is een uniek programma speciaal ontwikkeld om je als ouder, opvoeder, leerkracht of professional te ondersteunen om kinderen bij te staan in hun ontwikkeling tot verantwoordelijke, respectvolle en vindingrijke leden van de samenleving. Gebaseerd op de succesvolle Positive Discipline boeken van Dr. Jane Nelsen leert het belangrijke eigenschappen en vaardigheden op een zowel voor volwassenen als kinderen respectvolle en bemoedigende manier.

Er was een goede opkomst tijdens de workshopavond en de sfeer was heel open en gezellig.
Het was mooi om te merken dat zoveel ouders zijn gekomen en wij hopen dat de opgedane kennis het opvoeden en opgroeien een stukje fijner maakt!

Deel dit bericht: